2010-2011 «Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» (Β. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ)

Τα ζώα συνεδριάζουν για τη δημοκρατική επιλογή του πλέον κατάλληλου να κυβερνήσει… Το κατά πόσον θα είναι δημοκρατικές οι εκλογές που θα κάνουν επαφίεται στις διαθέσεις του ισχυρότερου!!! Και φυσικά τα ταξίματα και τα ρουσφέτια θα κρίνουν το αποτέλεσμα υπέρ του ισχυρού Λύκου που έχει βάλει τα πράγματα στη θέση τους… Τα ζώα δουλεύουν και του τα φέρνουν όλα στο πιάτο! Όμως η απληστία του και η πλεονεξία του τον κάνουν να έχει παράλογες απαιτήσεις ακόμα κι απ΄τον πλέον έμπιστό του τον Κόκορα, που ναι μεν καλός και άγιος και δέχεται ακόμα και σφαλιάρες από το Λύκο, δεν ανέχεται όμως μύγα στο κοτέτσι του! Υπάρχει και φιλότιμο!!!

Το έργο σκηνοθέτησαν:

Κωσταλία Δανάη

Τζουβάρα Πέταλη Χρυσαυγή


“ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ; “ (Β. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)

Από τη μια το μπέρδεμα που γίνεται με τη γιορτή, από την άλλη η αδιαφορία και το συμφέρον δίνουν άλλη χροιά στον εορτασμό.

Επετειακό – σατιρικό έργο γραμμένο από το Βασίλη Αναστασιάδη.

Οι δημοσιογράφοι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν κάποιον που να ξέρει ή έστω να μην μπερδεύει τις εθνικές επετείους… Οι ερωτώμενοι πολλοί και διάφοροι. Αυτοί που ξέρουν δαχτυλοδεικτούμενοι και με … αμνησία. Όσο για τις απαντήσεις που ακούγονται θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε από κωμικές έως … ανατριχιαστικές.

Το έργο σκηνοθέτησε η Τζουβάρα – Πέταλη Χρυσαυγή